Terrassa, la ciutat on viure-hi: descobreix la seva oferta immobiliària a Expo Habitatge

Terrassa_Expo Habitatge

Terrassa amb St Llorenç de Munt al fons

Envoltada de natura i a un pas de Barcelona. Tranquil·litat per guanyar qualitat de vida i l’agitació que dóna vitalitat al teu dia a dia. Així és Terrassa, la ciutat amb ànima de poble on respires natura i gaudeixes de les comoditats de tenir-ho tot a prop: la natura i la capital.

Terrassa se situa al privilegiat cor del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, un imponent massís que voreja la ciutat i fa que, miris on miris, els teus ulls es fixin sempre en el verd del seu paisatge. I sobretot en La Mola, la muntanya més alta de tot el parc. Pujar-hi és una de les excursions per excel·lència entre els egarencs i famílies i grups d’amics enfilen els caps de setmana els 1.104 metres fins al cim.

No només està envoltada per un paisatge envejable sinó que el seu nucli urbà també gaudeix de dos pulmons: el Parc de Vallparadís i el Parc de Sant Jordi. Dos espais verds on passejar, respirar profundament, desconnectar de l’enrenou de la ciutat i fer exercici a l’aire lliure. Tot, sense sortir del centre.

A prop de tot

A Terrassa, tot ho tens a un pas. I és que a només 30 kilòmetres t’hi espera la gran vitalitat i dinamisme de Barcelona. Arribar-hi és ràpid i còmode gràcies a la bona comunicació amb la capital catalana: línia directa de FGC, Renfe i autobús en 40 minuts a més d’autovia i autopista per arribar amb el teu cotxe en només 20 minuts. Orgull de viure a les portes de la gran metròpoli però conservant l’essència de poble.

L’esport juga un paper clau a la ciutat, amb l’hoquei herba, el waterpolo i el futbol com a disciplines que es promocionen des de l’escola i practiquen bona part de la població adulta. Tan arrelat està l’esport a la ciutat, sobretot l’hoquei, que va ser subseu olímpica als Jocs de Barcelona’92.

Tota Catalunya coneix les fires i festes de Terrassa. Any rere any, el Festival de Jazz, la Fira Modernista i el Denim Street Life són cites que omplen la ciutat d’oci, vida i alegria. Un ric patrimoni cultural i artístic que també gaudeixen els visitants que s’apropen per vibrar amb les propostes de lleure.

Amb més de 218.000 habitants, Terrassa s’ha convertit en una de les ciutats de més creixement de població en els últims anys gràcies, en part, a la recuperació del sector immobiliari. És, per tant, un bon moment per inaugurar l’Expo Habitatge, la Fira Immobiliària de Terrassa.

Si vols comprar, llogar o fer reformes, el 30 d’abril i l’1 de maig tens una cita amb constructores, immobiliàries, promotores i empreses de rehabilitació i mobiliari. Amb motiu de la fira, els expositors et presentaran les novetats en els seus serveis i productes com obres de nova promoció a Terrassa i voltants i et brindaran preus exclusius, promocions i descomptes.

Tot perquè hi trobis la qualitat de vida que estaves buscant. Tot perquè Terrassa sigui la teva ciutat.

Per a més informació:

www.expohabitatge.com

www.facebook.com/expohabitatge

Anuncios