És temps de calçots a Cal Taiet

Que aixequi la mà qui li agradin els calçots! A Publitesa ens encanten i encara ens xiflen més després de crear la nova imatge de campanya de Cal Taiet d’Ullastrell amb aquest deliciós menjar com a protagonista. Una campanya estacional que s’ha integrat perfectament a l‘àmbit offline i online: a la publicitat exterior i a les xarxes socials.

Opi Taiet

En la creació de la imatge dels calçots hem tingut molt en compte que aquesta campanya havia de combinar coherent i efectivament tant en els canals més tradicionals com en els digitals. Així, aconseguiríem la perfecta fusió en els diferents mitjans de difusió i promoció per arribar a tot el públic.

La imatge de ‘Calçots a Cal Taiet’ s’integra en opis, estratègicament situats als carrers de Terrassa, en la pàgina de Facebook del restaurant i en les seves accions publicitàries de Facebook ADS. Amb aquesta estratègia, transmetem el mateix missatge en les diverses peces perquè totes respirin l’olor dels calçots a la brasa. Un còctel perfecte per a una campanya molt saborosa.

 

Anuncios