Expocerimònia, la fira de les grans celebracions

Nervis, emoció, alegria i estrès. Reconeixes els símptomes? Llavors és que et queda ben poc per dir el “sí, vull” i penses en tenir-ho tot enllestit abans del casament. Si busques idees o encara no ho tens tot sota control, t’hi esperem a Expocerimònia, la Fira de Nuvis del Vallès, el 30 i 31 de gener.

Aquest ambient festiu i de celebració fa setmanes que el respirem a Publitesa Comunicació ja que hem estat treballant en la seva organització: des del contacte amb expositors i proveïdors i contractació dels estands fins a la planificació de mitjans. Tot per donar la benvinguda als visitants que busquen detalls únics per a les seves celebracions.

Imprimir

Imatge d’Expocerimònia 2016

Per aquesta edició, hem renovat la imatge principal però hem mantingut l’aspecte fresc, simpàtic i romàntic d’edicions anteriors. Aquesta imatge l’hem utilitzada en totes les peces promocionals i informatives d’Expocerimònia, com a la seva pàgina web, les xarxes socials i accions publicitàries.

La campanya l’hem centrat especialment en premsa, publicitat exterior i àmbit online. Així, hem fet difusió de la fira amb anuncis al Diari de Terrassa i amb diferents opis repartits per la ciutat.

Expocerimònia Diari de Terrassa

Respecte als mitjans online, hem fet campanya en mitjans especialitzats en casaments i celebracions -en webs tan conegudes com www.bodas.net i www.webnovias.com, entre altres- i en les pròpies xarxes socials de la fira (Facebook i Twitter).

Si has dit el “sí, vull” o si estàs preparant una gran celebració, Expocerimònia és la teva fira. T’hi esperem!

Anuncios