Una identitat per a un secret

Si mai has guardat un secret sabràs com costa no poder explicar-ho a ningú. I si és una nena petita la que ha de mantenir el secret, la feina es complica. Però aquest no ha estat el cas de la Ellen, qui va complir la seva paraula.

La Ellen és una noia que, de ben petita, va conèixer el gran secret dels seus pares: sabien com fer felices a les persones i ho volien compartir. Però li van dir que no ho podia explicar a ningú fins que es fes realitat.

Avui ja ho és i ja podem gaudir del restaurant El Secreto de Ellen, el lloc on els seus pares cuinen felicitat gràcies a la seva passió pel menjar. Aquesta història tan entranyable ens ha servit d’inspiració per crear la seva identitat corporativa.

Log

Logotip d’El Secreto de Ellen

Per la creació del logotip ens hem inspirat en la pròpia Ellen. Així, la seva silueta fent el gest de silenci s’ha convertit en la marca del restaurant.

La gràfica accessòria és una sèrie de patrons geomètrics, inspirats en la decoració d’aquest establiment de l’Eixample de Barcelona, que els hem anat utilitzant en diferents aplicacions com les targetes i les cartes.

Targ

Targetes del restaurant

Som curiosos per naturalesa i sabíem que els clients voldrien conèixer la història de la Ellen. Així, hem explicat l’origen del seu secret tot creant una narrativa que emocioni i calmi la fam de curiositat.

Ara ja coneixes el secret de la Ellen i com hem treballat la identitat corporativa d’aquest restaurant. És hora de compartir-ho!

Anuncios