Reobrim el blog, benvinguts!

Engeguem el nou any amb el propòsit de reobrir el nostre blog… i aquí ens tornareu a llegir. Perquè tornem a aquest espai… i ens hi quedarem!

Aquest temps per la nostra oficina han passat molts projectes i clients, hem crescut personal i professionalment i hem viscut amb passió el nostre dia a dia. Un Know How que volem tornar a compartir amb tots vosaltres i que farem en aquest espai.

Aquest serà el punt de trobada amb la nostra actualitat i projectes i també amb les novetats i coneixements del nostre sector. Un món tan ampli que anirà des de la publicitat i el màrqueting fins el disseny gràfic i l’univers online. Estarem connectats perquè conegueu la nostra passió i metodologia a l’hora de crear i dissenyar noves campanyes. I, també, perquè us animeu a ser els protagonistes de la nostra feina.

Comencem el 2016 amb la mateixa motivació que quan vam començar farà ja 29 anys. Sempre amb l’al·licient de satisfer els nostres clients i gaudir de cada projecte.

Esteu tots convidats a la reestrena del nostre blog i a conèixer el dia a dia de Publitesa. I comencem tot parlant-vos de l’ambient nadalenc que hem respirat en aquestes últimes setmanes. Voleu veure dos exemples?

 

Aparadors de Nadal per Decathlon

Aparadors Nadal 3

Aparador de L’Illa Diagonal

Els aparadors de Decathlon de L’Illa Diagonal i Rambles a Barcelona, i els de Puerto Venecia a Saragossa han brillat amb llums de Nadal i s’han vestit amb decoració nadalenca abans i durant els dies festius. Aquesta és l’acció de Visual Merchandising que més il·lusió ens fa de tot l’any per la seva rellevància i esperit alegre. Una feina que sempre fem possible formant equip amb els nostres col·laboradors.

 

Nou producte de VR6 per Nadal

Print

Peça de disseny gràfic

El tractament per a la caiguda del cabell, VR6, ha llançat el seu nou producte: la ‘mascarilla capilar anticaída’. Hem treballat amb ells en aquest llançament i en la felicitació de Nadal, protagonitzada pel Bertín Osborne i aquest nou producte. Hem realitzat adaptacions dels originals perquè la felicitació arribi a tothom i es pugui visualitzar en format digital i premsa. Un projecte que ha unit la felicitació nadalenca amb el nou producte de VR6.

 

Anuncios